Beoordelingen van Indrapora Prinsenbeek

Recente recensies van Indrapora Prinsenbeek

4 sterren na 11 reviews

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was klaar toen wij het kwamen ophalen en heel lekker vers!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de mail bezorgtijd 17:50 gekregen. Om 18:20 gebeld waar het bleef. Reactie het is druk we komen er aan. Om 19:00 nog steeds geen eten. Wederom gebeld bezorgen was onderweg. 19:15 eindelijk eten. Belachelijk dst als je een tijdsafapraak krijgt je vervolgens ruim 1,5 uur later pas je eten hebt. Saus en soep Haden behoorlijk gelekt erg jammer maar kan gebeuren. Eten was lekker Wij bestellen niet meer, 1,5 uur wachten op eten met 2 kinderen pas om 19:15 aan tafel. Belachelijk

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd! Tijd tussen bestelling en bezorgen was meer dan 2 uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De online bestelling hebben wij om 18.49 uur geplaatst, hierop kwam een mail dat de bestelling om 19.10 klaar stond om af te halen. Toen ik om 19.05 aan de balie stond kreeg ik al het idee dat er niets met de bestelling was gedaan. Slechte zaak dus! Uiteindelijk was mijn bestelling om 20.00 uur klaar. Zeer, zeer slechte service! Volgende keer wordt het toch een stukje verder rijden want bij Indrapora gaan we niet meer bestellen. Eten was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede en snelle service en heel lekker natuurlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:00 besteld via website, betaald via iDEAL, voor zover helemaal naar wens. Verwachtte bezorgtijd 18:45. 18:45, geen bezorger 19:00, nog steeds geen bezorger 19:05: gebeld waar bestelling blijft: "oh sorry, ik zal de bestelling doorzetten, het is druk...". 19:25: nog eens gebeld, .... 19:38: bezorgd! (wel met gratis gebakken banaan voor het wachten..) Nasi was klef en smakeloos, sate ook smakeloos, foe young hai was wel lekker. Bij drukte wordt de internetbestelling en de bezorging blijkbaar uitgesteld... Slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en voldoende om met het hele gezin van te eten van wat we besteld hadden.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten en heel goed op tijd bezorgd,echt een aanrader.