Beoordelingen van Indrapora Prinsenbeek

Recente recensies van Indrapora Prinsenbeek

4 sterren na 167 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Vantevoren besteld en opgehaald. Mooi op tijd klaar, wachten niet nodig. Prima kwaliteit, heerlijk gegeten!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een hele schappelijke prijs. Menu voor 3 tot 4 personen? We eten er morgen nog een keer van!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat ik had besteld klopte niet. En het duurde heel erg lang voordat het klaar is. Bij het online bestellen stond 18:20 ophalen. vervolgens kreeg ik het net voor 19:00 mee.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer een prima gerecht smaak was top meer dan voldoende. Bestelling makkelijk en mooi op tijd klaar

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goedemorge Het eten is niets op aan te merken dat is altijd super bij jullie. Maar als ik online bestel en om 18.20 u af kan komen halen en ik krijg om 18.55u pas me bestelling vind ik een beetje erg lang. 10 min vond ik dan wel de max. Fijne zondag

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect het eten en de bezorging.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging eenvoudig en het eten werd in een prima tijd afgeleverd, warm en erg lekker!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging vlot en simpel via de overzichtelijke lijst.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak Volgens afspraak tijd bezorgd

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste kennismaking met dit restaurant. Heerlijk gegeten. Ruime porties ook. Levering was veel later dan afgesproken, dat viel tegen. Kroepoek zijn wij gewend om erbij te krijgen bij andere Chinese restaurants, maar moest bij levering worden bijbetaald.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede Chinees het eten is lekker. Vriendelijke bediening.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was iets later dan gepland maar dan prat je over een 10 tal minuten, eten was goed warm op de bami na, Alles was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, nog goed warm en smaakte heerlijk

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was perfect ,op tijd bezorgd en eten was ook goed warm. Voor de eerste keer besteld bij jullie zullen zeker terug komen.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, meer dan voldoende. en altijd vriendelijk.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, lekker vers en krokant. Korte wachttijd.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verpakte HEERLIJKE maaltijden. Dit gaan we zeker vaker doen.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten was uit muntend we hebben er van genoten we zeggen samen tot een volgende keer beveel het iedereen aan met vriendelijke groeten j.de.deugd.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteling precies op tijd zoals afgesproken. Lekker gegeten, volgende keer doen we het weer zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm super loempia's snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Op de afgesproken tijd geleverd en heel goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goed verzorgd! info@abecodiensten.nl

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect Heerlijk gegeten Meer dan genoeg

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bami besteld en kreeg helaas nasi, in bevestiging stond ook bami

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en smaakt goed

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer 1 uur te laat nu 45 minuten er zit voortgang in

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, goed warm en snel bezorgd

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Dit blijft mijn thuishaven voor Chinees. Nergens zo goed en lekker als hier!! Bestel de Ossenhaas met champignons (+Chinese Bami)

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang moeten wachten door de drukte, maar het was het wachten waard. Heerlijk lekker warm eten.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker en mooi op tijd bezorgd

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, netjes op tijd bezorgd.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! Levering volgens afspraak. Echt een aanrader.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging erg laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een prima prijs

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, fijne ontvangst, precies op afgesproken tijd en ook belangrijk heel lekker gegeten.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel bij de ku yu luk als bij bij de babi pangang was het vlees vrij taai. Bij de babi pangang was het ook erg droog. Ik had er eigenlijk meer van verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling mooi op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed zoals vanouds

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Blijven zeker terug komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd volgens afspraak en wederom super lekker👌

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten. Keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van geleverde chinees - indische maaltijd bijzonder goed. Hoeveelheid overdadig. Bezorging exact!! op afgesproken tijd. Al met al succesvol. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zwaar klote 12.3ou bestelling geplaatst voor 18.15u Voor bezorging. Uiteindelijk zelf om 19.00uur op gehaald. Dit gaat het nooit meer worden wat een aanfluiting

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanochtend om 8 besteld in de hoop op tijdige bezorging. Helaas werd het pas ruim 2 uur later geleverd. Het gezellig avondje van Sinterklaas word hierdoor toch negatief beïnvloed. Jammer.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, veel en erg lekker!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online stond verwachte levertijd 18.15. Na 2 keer bellen om 18.50 en 19.10 kwam de bestelling tegen 19.30 ! Helaas ook niet wat we besteld hadden, echter vanwege de honger toch maar genoegen mee genomen ! Al met al één fiasco !

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijke bediening

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben niet gegeten omdat de bestelling om 17.15 bezorgd zou worden en al 1,5 uur aan het wachten waren en daardoor om 18.50 uur de bestelling afgezegd hebben.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd (bestelling op een woensdagavond), prima eten en heel veel waardoor de bakken soms wel iets te vol zitten om niet te gaan knoeien maar een kniesoor die daar op let Ga hier zeker nog een keer bestellen!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang: 1 uur en 10 minuten tussen bes) telling en aflevering ( 300 meter verder

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eten was weer heerlijk en goed warm maar helaas voor de derde keer dik te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! Lekker veel. Volgens afspraak en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur wachten gebeld waar de bestelling bleef. Kreeg te horen dat het binnen een kwartier was. Na 3 uur wachten nog geen bestelling ontvangen. Weer moeten bellen niet opnemen alleen voicemail. En daarna zelf naar restaurant gereden toen waren ze nog niet klaar. En er was geen bezorger. Hele slechte service

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:10 besteld, 19:15 bezorgd

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten keurig op tijd en warm bezorgd. Kwaliteit is, zoals altijd, prima.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht dit. Bestelling Na 40 min nog niet geleverd, zelf bellen en het probleem zelf oplossen door zelf toch maar af te halen! Mijn eerste ervaring met online bestellen bij Indrapora en laatste keer. Ondanks de keuken en het eten goed is👌 Jammer

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde was heerlijk!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.45 besteld, 17.45 verwachte levertijd, om 18.45 kwamen ze het eindelijk brengen. En toen was het nog verkeerd. 2x Pangsit goreng ipv 1x, en de babi spek zat er niet bij (wrs verwisseld met een andere klant want het is een zelfde zakje). Hierover gebeld, werd nageleverd (weer 45 min later). Ze zei: dan moet je dat maar als laatste opeten?!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, lekker veel en snel geleverd!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Heel veel en fantastisch bereid. Het werd heel snel bezorgd, waar ik om gevraagd had!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We misten de kip in de loempia, wat er vorige keer wel in zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. Bezorging zeer slecht een uur te laat. 2x moeten bellen afgesproken 18.15 geleverd 19.20 Bestelling om 14.oo doorgegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is prima!. Echter niet tevreden over de levering. Ik heb via de site gereserveerd. Vandaag kon ik om 18:25 het eten ophalen. Uiteindelijk heb ik pas om 19:00 mijn eten gekregen. Dit was erg teleurstellend. Ook omdat andere klanten die later hun eten konden ophalen eerder het eten mee kregen dan ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is voor ons de laatste keer geweest dat we hier bestellen. Tot tweemaal toe meer dan anderhalf uur moeten wachten op bezorging van ons eten,terwijl we ruim van te voren besteld hadden. Zeer slecht geregeld.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk ook keurig op tijd geleverd volgende keer weer daar bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig en prima op tijd . Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had geen problemen met bezorging. Saus smaakte gewoon "chinees ", maar het vlees (zowel varkens als rund) was van topkwaliteit.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en lekker eten 👍

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was super! We hebben er 2x van gegeten en het was net zo heerlijk als de eerste keer. Goed op smaak, ik had nr 35 en het was echt vers en lekker. Nadeel was de ongelooflijk lange wachttijd. Je spreekt 18:10 af, dit wordt aangepast naar 18:25 en vervolgens sta je daar tot 19:20 op je bestelling te wachten. Ook teveel mensen tegelijk in de zaak, we hadden net zo goed met z'n allen kunnen gaan zitten eten. Let hierop want als jullie hiermee betrapt worden, kost het je je hele bedrijf. Wij komen niet snel terug want we wonen eigenlijk in Rotterdam. Waren op visite.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17,15 uur via web eten besteld voor 18.15 uur ,om ruim19.15 gebeld waar het eten blijft, ja sorry druk druk oke 20.00 de bel stond een zak eten voor de deur bezorger stond ver weg en zij het is goed zo dus gratis dachten wij kan gebeurd wel meer, de andere dag rond 18.00 uur 2 intimiderende mensen aan de deur om alsnog het geld op te halen, ging niet akkoord heel lang staan bellen en gillen kloppen aan de deur, politie gebeld kwamen eraan maar na een uur waren ze weg. gezellige zaak die indrapora!!!

Reactie van Indrapora:Belachelijk. Eten zonder betalen maar dan zeggen dat het onze fout is. Wij hebben al zo veel jaren in de horeca gewerkt maar jij bent de eerste die niet wilt betalen. De volgende dag kwamen we om geld te eisen, maar we waren gewoon netjes. Jullie wouden niet betalen, ook al stonden we zo lang buiten te kloppen en te bellen. Wij wisten niet dat jullie de politie gingen bellen. Als we het wel wisten, waren wij gewoon gebleven om de politie te laten oplossen. Je moet je eigenlijk schamen, meneer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, warm en vers, en werd tijdig bezorgd. Complimenten.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed,

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima snelle service!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, op tijd ,

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd veel later bezorgd dan toegezegd (1 uur later). Bestelling niet compleet. Restant kwam pas na 2 keer bellen en weer een uur later.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet heel warm deze keer maar wel lekker volgende keer aandachtspunt

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en prima gegeten,

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was anderhalf uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals gewoonlijk en nu ook perfect op tijd. Hulde!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging zodat het eten nog heerlijk warm is. Het eten was ook weer heerlijk! Echt een aanrader.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier langer moeten wachten. 17.47 besteld 19.25 geleverd ipv 18.35.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Aangenaam verrast. Allereerst, het was veel, daar moet ik volgende keer rekening mee houden. Hadden combinatie gerecht babi pa gang, koe loe yuk en een Foe yong hai met saté. Alles lekker, koe loe yuk was een topper. Komen zeker weer terug.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en het eten was van goede kwaliteit en ruim voldoende

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lange wachttijd. Besteld via de website kan om 19 uur opgehaald worden en dan is het pas om 20 uur klaar zonder enige communicatie. De laatste keer dat ik nog naar indrapora ga. Jammer want het eten is goed maar zulke wachttijden gaan echt te ver.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker! Alleen de bezorgtijd was lang. Bestelling was een half uur later dan de verwachte bezorgtijd.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg goed. Alleen bezorging erg laat, zat 1 uur en 15 min tijd tussen bestelling en levering

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur te laat bezorgd en eten was niet warm. Binnen 1 week tijd 2x een slechte ervaring met bezorgen!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super! Het was wel druk en zouden meer dan uur moeten wachten op het eten maar dat wachten is 2,5 uur geworden! ..😒

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed, bezorging duurde helaas behoorlijk lang, uiteindelijk ruim een uur na de gevraagde tijd het eten ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, goed eten en warm eten! Aanrader

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Makkelijk om te bestellen via de webapp en thuis bezorgd, super fijn.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm en heerlijk en snel bezorgd.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging en heerlijke Chinees! Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Smaakvol eten, bestellen ging makkelijk en vlot. Alles netjes klaar op het afhaalmoment.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, maar bestelling is steeds te laat. Dus wellicht investeren in meer bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Blij dat ze weer open zijn. Het chinese menu voor 1 persoon was weer als altijd overheerlijk.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd en erg lekker! Met vriendelijke groet, Bert en Marga van Oosterhout

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben besteld om 18:07, met bezorging. Het was geen ingewikkeld gerecht, 2 soepen en een Chinees rijsttafeltje voor 1 persoon. De bevestiging vermeld een verwachte bezorgtijd van 18:40. Om 19:30 toch maar even gebeld. Geen gehoor. Dus dan maar in de auto en erheen. Blijkt het zeer druk te zijn, twintigduizend excuses. Zaak zat vol met klanten die ook alle meer dan een uur aan het wachten waren. Na (vriendelijk) gesprek is de bestelling nog maar eens doorgegeven aan de keuken. Om 20:00 stond ik buiten met mijn maaltijd. Maar ze kunnen dus niet plannen en zeggen ja tegen alle bestellingen, ook al kunnen ze het eigenlijk niet aan. Ik heb wel een gratis loempia meegekregen. De maaltijd was verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima zoals altijd ,alleen vraag ik bij opmerking of de Bamipangangsaus graag apart mag en dat gebeurd niet altijd vandaag weer , vindt het prettig om zelf de saus erbij te doen .

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Half uur te laat

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze overvloedige (liever minder, maar dan kwalitatief betere ) maaltijd is niet goed bevallen helaas. Er was zoveel dat we zaterdagavond er ook nog van hebben gegeten. Maar het veroorzaakte hevige diarree en koorts bij mijn man. Ikzelf had minder last, maar vond het eten niet lekker en had last van een opgezwollen buik. Dus wij zijn niet tevreden en ik hoop dat mijn man morgen opgeknapt is. Jammer. Geen blije mensen dus.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goede hoeveelheid. Heel vriendelijk personeel.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten ging wel ! Niet echt super , maar meer dan 2 uur moeten wachten Tot ze kwamen brengen ! Al met al nooit meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website. De door mij aangegeven tijd waarop ik de bestelling af wilde halen werd zeker niet gehaald. Ongeveer 20 minuten moeten wachten, samen met nog meer ontevreden klanten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom smaakvol gegeten. Keurig op tijd bezorgt.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam ruim uur eerder dan grvraagd

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima website

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service en heerlijk eten!!! beste chinees in en om prinsenbeek !

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, goed vlees. Vooral de kipsate was erg lekker. We dachten genoeg besteld te hebben voor 1 avond, maar het was zoveel dat we 2 avonden hebben gegeten en nog over hadden. Dus super tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 1/2 uur moeten wachten op de levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd of je het nu zelf haalt of laat bezorgen. Het eten is altijd super. Het smaakt goed en ik heb dan ook niet te klagen. Gewoon weg super.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niets geleverd ivm corona virus vreemd dat je dan wel kunt bestellen en betalen??? daar miss voor nu even iets aan doen zou handig zijn Wij hopen ons geld nog terug te krijgen

Reactie van Indrapora:Onze excuses voor het ongemak. De website ging die dag automatisch open. We gaan het geld zo snel mogelijk terug storten. Uw geld gaat niet direct naar ons, maar naar Sitedish. Dus waarschijnlijk duurt het nog even. Nogmaals excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DE sits is niet bij gewerkt daar stont niet op dat ze gesloten zijn tot 6 April . Ze hebben nader hand wel gebeld ze zoude het geld terug storten.Is nog niet gebereut .En ze zijde dat het meteen zoude doen .Dus bij deze is dit een min punt en wil ik graag het geld terug .vriendelijke groete .

Reactie van Indrapora:Onze excuses voor het ongemak. De website ging die dag automatisch open. We gaan het geld zo snel mogelijk terug storten. Uw geld gaat niet direct naar ons, maar naar Sitedish. Dus waarschijnlijk duurt het nog even. Nogmaals excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Om half 5 een online bestelling gedaan om deze te laten bezorgen om 17.45u. Uiteindelijk deze bestelling om 19.00u gekregen, want het was wat druk. Jammer van deze service, want het eten daarin tegen is altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht op bezorging. 17:45 verwachte bezorgtijd volgens mail, uiteindelijk bijna 19:00 uur! Zelf gebeld of het nog bezorgd ging worden. Jammer. Denk niet dat wij nog van deze bezorgdienst gebruik gaan maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes alles op tijd klaar, gratis grote loempia en gebakken banaantjes erbij gehad. Goed en veel.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, keurig op tijd, warm en als vanouds heerlijk

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgen, heel lekker

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zondag de eerste keer besteld bij Indrapora. Omdat we een baby in huis hebben leek het ons handig de bestelling te laten leveren. We kozen voor de "snelst mogelijke levering", die in elk geval voor 18u zou plaatsvinden, daar dit de eerstvolgende geboden keuze was. Inderdaad kregen we een e-mail met daarin gemeld een geschatte levertijd van 17u45. Om 18u45 had de levering nog niet plaatsgevonden, dus hebben we maar eens gebeld. Hierbij werd ons verteld dat we er eigenlijk best pas voor kiezen een levering te laten bezorgen als het echt niet anders kan. Helaas kwam dit advies voor ons te laat, en was het zelfs in strijd met de ons aangeboden geschatte levertijd. Rond 19u15 werd onze bestelling uiteindelijk geleverd: 1u30 na de geschatte levertijd. Dit kan natuurlijk niet, hé, jongens. We hebben begrip voor de drukte op zondagavond, maar dan moet de klant nog geen hopeloos foute geschatte levertijd worden gemeld. Het eten was overigens wel lekker, maar dat is in onze ervaring h

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging en eten ook prima van smaak. Blikje fris er bij besteld maar deze was op. Kreeg aanbod van geld teruggave of een halve fles coca cola. Erg netjes de oplossingen en service gericht!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld op tijd bestelling gekregen.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld voor 16.30 uur, was een Klein half uurtje later, Smaakte heerlijk en was zeker voor herhaling vatbaar

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service en heerlijk eten complimenten !!!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

2 persoons menu besteld voor 3 volwassenen. Na het eten nog 4 porties in de vriezer gedaan. Veel te veel dus, maar wel heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 16.00 uur besteld, het eten zou om 17.20 worden bezorgd. Om 18.20 was er nog geen eten. We hebben twee keer gebeld, de keuken had de chaos niet onder controle blijkbaar. We zijn toen zelf het eten gaan ophalen. Ter plekke werden we gebeld dat het eten toch was bezorgd, waarop degene in het restaurant riep: Dat kan niet! Voor de chaos en het veel te lange wachten, zouden we een tegoedbon voor dezelfde bestelling krijgen. Die ontvangen we graag alsnog! (Theo van Houten, Dries 4). Succes met het verbeteren van de service...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de bestelling voor bezorging zaterdagavond 17.59 online geplaatst. De statuspagina gaf aan dat het eten er waarschijnlijk rond 18.30 uur zou zijn. Dit werd uiteindelijk een uur later! Er werd nog wel een standaard email gestuurd om 19.00 uur dat de bestelling onderweg zou zijn, maar dit was pas om 19.25 het geval. het kan best een keer mis gaan of druk zijn, maar de volgende keer een telefoontje zou zeer gewaardeerd worden. De kinderen lagen nu wel erg laat op bed. Het eten was verder lekker en we hebben nog wel een gratis portie pisang goreng gekregen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker, krijgt veel, lekker vers, fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde half uur langer dan gemeld was, jammer maar eten was wel lekker

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De Be stelling is via internet gedaan met daarin een afhaaltijd opgenomen. Bij aankomst op exact de afgesproken prijs ging de kok pas aan de bestelling beginnen. Wachttijd was daardoor 25 minuten. Als je een tijd afspreekt houd je daar dan ook aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 1 uur later als de verwachte bezorgtijd , plus zat er heel veel nat onderin het tasje wat helemaal door de papieren verpakking was door gelekt , en zo ook de andere verpakkingen vies en nat waren Friet was echt helemaal niet lekker had ook een vreemde kleur , kinderen lusten hem zelfs niet ,die vroegen echt wat voor friet is dit ? Heel jammer de rest van het eten smaakte wel heel goed gelukkig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs als het van prinsenbeek naar Breda word bezorgd is het nog lekker warm. Alles wat ik tot nu toe heb gegeten vond ik echt lekker. Babi pangang spek is echt een aanrader. Wij kunnen met een gezin van 3 (waarvan de man voor 6 eet) er 3 dagen van eten.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was klaar toen wij het kwamen ophalen en heel lekker vers!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de mail bezorgtijd 17:50 gekregen. Om 18:20 gebeld waar het bleef. Reactie het is druk we komen er aan. Om 19:00 nog steeds geen eten. Wederom gebeld bezorgen was onderweg. 19:15 eindelijk eten. Belachelijk dst als je een tijdsafapraak krijgt je vervolgens ruim 1,5 uur later pas je eten hebt. Saus en soep Haden behoorlijk gelekt erg jammer maar kan gebeuren. Eten was lekker Wij bestellen niet meer, 1,5 uur wachten op eten met 2 kinderen pas om 19:15 aan tafel. Belachelijk

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd! Tijd tussen bestelling en bezorgen was meer dan 2 uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De online bestelling hebben wij om 18.49 uur geplaatst, hierop kwam een mail dat de bestelling om 19.10 klaar stond om af te halen. Toen ik om 19.05 aan de balie stond kreeg ik al het idee dat er niets met de bestelling was gedaan. Slechte zaak dus! Uiteindelijk was mijn bestelling om 20.00 uur klaar. Zeer, zeer slechte service! Volgende keer wordt het toch een stukje verder rijden want bij Indrapora gaan we niet meer bestellen. Eten was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede en snelle service en heel lekker natuurlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:00 besteld via website, betaald via iDEAL, voor zover helemaal naar wens. Verwachtte bezorgtijd 18:45. 18:45, geen bezorger 19:00, nog steeds geen bezorger 19:05: gebeld waar bestelling blijft: "oh sorry, ik zal de bestelling doorzetten, het is druk...". 19:25: nog eens gebeld, .... 19:38: bezorgd! (wel met gratis gebakken banaan voor het wachten..) Nasi was klef en smakeloos, sate ook smakeloos, foe young hai was wel lekker. Bij drukte wordt de internetbestelling en de bezorging blijkbaar uitgesteld... Slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en voldoende om met het hele gezin van te eten van wat we besteld hadden.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten en heel goed op tijd bezorgd,echt een aanrader.