Beoordelingen van Indrapora Prinsenbeek

Recente recensies van Indrapora Prinsenbeek

4 sterren na 18 reviews

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 16.00 uur besteld, het eten zou om 17.20 worden bezorgd. Om 18.20 was er nog geen eten. We hebben twee keer gebeld, de keuken had de chaos niet onder controle blijkbaar. We zijn toen zelf het eten gaan ophalen. Ter plekke werden we gebeld dat het eten toch was bezorgd, waarop degene in het restaurant riep: Dat kan niet! Voor de chaos en het veel te lange wachten, zouden we een tegoedbon voor dezelfde bestelling krijgen. Die ontvangen we graag alsnog! (Theo van Houten, Dries 4). Succes met het verbeteren van de service...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de bestelling voor bezorging zaterdagavond 17.59 online geplaatst. De statuspagina gaf aan dat het eten er waarschijnlijk rond 18.30 uur zou zijn. Dit werd uiteindelijk een uur later! Er werd nog wel een standaard email gestuurd om 19.00 uur dat de bestelling onderweg zou zijn, maar dit was pas om 19.25 het geval. het kan best een keer mis gaan of druk zijn, maar de volgende keer een telefoontje zou zeer gewaardeerd worden. De kinderen lagen nu wel erg laat op bed. Het eten was verder lekker en we hebben nog wel een gratis portie pisang goreng gekregen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker, krijgt veel, lekker vers, fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde half uur langer dan gemeld was, jammer maar eten was wel lekker

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De Be stelling is via internet gedaan met daarin een afhaaltijd opgenomen. Bij aankomst op exact de afgesproken prijs ging de kok pas aan de bestelling beginnen. Wachttijd was daardoor 25 minuten. Als je een tijd afspreekt houd je daar dan ook aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 1 uur later als de verwachte bezorgtijd , plus zat er heel veel nat onderin het tasje wat helemaal door de papieren verpakking was door gelekt , en zo ook de andere verpakkingen vies en nat waren Friet was echt helemaal niet lekker had ook een vreemde kleur , kinderen lusten hem zelfs niet ,die vroegen echt wat voor friet is dit ? Heel jammer de rest van het eten smaakte wel heel goed gelukkig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs als het van prinsenbeek naar Breda word bezorgd is het nog lekker warm. Alles wat ik tot nu toe heb gegeten vond ik echt lekker. Babi pangang spek is echt een aanrader. Wij kunnen met een gezin van 3 (waarvan de man voor 6 eet) er 3 dagen van eten.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was klaar toen wij het kwamen ophalen en heel lekker vers!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de mail bezorgtijd 17:50 gekregen. Om 18:20 gebeld waar het bleef. Reactie het is druk we komen er aan. Om 19:00 nog steeds geen eten. Wederom gebeld bezorgen was onderweg. 19:15 eindelijk eten. Belachelijk dst als je een tijdsafapraak krijgt je vervolgens ruim 1,5 uur later pas je eten hebt. Saus en soep Haden behoorlijk gelekt erg jammer maar kan gebeuren. Eten was lekker Wij bestellen niet meer, 1,5 uur wachten op eten met 2 kinderen pas om 19:15 aan tafel. Belachelijk

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd! Tijd tussen bestelling en bezorgen was meer dan 2 uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De online bestelling hebben wij om 18.49 uur geplaatst, hierop kwam een mail dat de bestelling om 19.10 klaar stond om af te halen. Toen ik om 19.05 aan de balie stond kreeg ik al het idee dat er niets met de bestelling was gedaan. Slechte zaak dus! Uiteindelijk was mijn bestelling om 20.00 uur klaar. Zeer, zeer slechte service! Volgende keer wordt het toch een stukje verder rijden want bij Indrapora gaan we niet meer bestellen. Eten was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede en snelle service en heel lekker natuurlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:00 besteld via website, betaald via iDEAL, voor zover helemaal naar wens. Verwachtte bezorgtijd 18:45. 18:45, geen bezorger 19:00, nog steeds geen bezorger 19:05: gebeld waar bestelling blijft: "oh sorry, ik zal de bestelling doorzetten, het is druk...". 19:25: nog eens gebeld, .... 19:38: bezorgd! (wel met gratis gebakken banaan voor het wachten..) Nasi was klef en smakeloos, sate ook smakeloos, foe young hai was wel lekker. Bij drukte wordt de internetbestelling en de bezorging blijkbaar uitgesteld... Slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en voldoende om met het hele gezin van te eten van wat we besteld hadden.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten en heel goed op tijd bezorgd,echt een aanrader.