Beoordelingen van Indrapora Prinsenbeek

Recente recensies van Indrapora Prinsenbeek

4 sterren na 48 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima zoals altijd ,alleen vraag ik bij opmerking of de Bamipangangsaus graag apart mag en dat gebeurd niet altijd vandaag weer , vindt het prettig om zelf de saus erbij te doen .

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Half uur te laat

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze overvloedige (liever minder, maar dan kwalitatief betere ) maaltijd is niet goed bevallen helaas. Er was zoveel dat we zaterdagavond er ook nog van hebben gegeten. Maar het veroorzaakte hevige diarree en koorts bij mijn man. Ikzelf had minder last, maar vond het eten niet lekker en had last van een opgezwollen buik. Dus wij zijn niet tevreden en ik hoop dat mijn man morgen opgeknapt is. Jammer. Geen blije mensen dus.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goede hoeveelheid. Heel vriendelijk personeel.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten ging wel ! Niet echt super , maar meer dan 2 uur moeten wachten Tot ze kwamen brengen ! Al met al nooit meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website. De door mij aangegeven tijd waarop ik de bestelling af wilde halen werd zeker niet gehaald. Ongeveer 20 minuten moeten wachten, samen met nog meer ontevreden klanten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom smaakvol gegeten. Keurig op tijd bezorgt.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam ruim uur eerder dan grvraagd

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima website

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service en heerlijk eten!!! beste chinees in en om prinsenbeek !

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, goed vlees. Vooral de kipsate was erg lekker. We dachten genoeg besteld te hebben voor 1 avond, maar het was zoveel dat we 2 avonden hebben gegeten en nog over hadden. Dus super tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 1/2 uur moeten wachten op de levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd of je het nu zelf haalt of laat bezorgen. Het eten is altijd super. Het smaakt goed en ik heb dan ook niet te klagen. Gewoon weg super.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niets geleverd ivm corona virus vreemd dat je dan wel kunt bestellen en betalen??? daar miss voor nu even iets aan doen zou handig zijn Wij hopen ons geld nog terug te krijgen

Reactie van Indrapora:Onze excuses voor het ongemak. De website ging die dag automatisch open. We gaan het geld zo snel mogelijk terug storten. Uw geld gaat niet direct naar ons, maar naar Sitedish. Dus waarschijnlijk duurt het nog even. Nogmaals excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DE sits is niet bij gewerkt daar stont niet op dat ze gesloten zijn tot 6 April . Ze hebben nader hand wel gebeld ze zoude het geld terug storten.Is nog niet gebereut .En ze zijde dat het meteen zoude doen .Dus bij deze is dit een min punt en wil ik graag het geld terug .vriendelijke groete .

Reactie van Indrapora:Onze excuses voor het ongemak. De website ging die dag automatisch open. We gaan het geld zo snel mogelijk terug storten. Uw geld gaat niet direct naar ons, maar naar Sitedish. Dus waarschijnlijk duurt het nog even. Nogmaals excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Om half 5 een online bestelling gedaan om deze te laten bezorgen om 17.45u. Uiteindelijk deze bestelling om 19.00u gekregen, want het was wat druk. Jammer van deze service, want het eten daarin tegen is altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht op bezorging. 17:45 verwachte bezorgtijd volgens mail, uiteindelijk bijna 19:00 uur! Zelf gebeld of het nog bezorgd ging worden. Jammer. Denk niet dat wij nog van deze bezorgdienst gebruik gaan maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes alles op tijd klaar, gratis grote loempia en gebakken banaantjes erbij gehad. Goed en veel.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, keurig op tijd, warm en als vanouds heerlijk

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgen, heel lekker

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zondag de eerste keer besteld bij Indrapora. Omdat we een baby in huis hebben leek het ons handig de bestelling te laten leveren. We kozen voor de "snelst mogelijke levering", die in elk geval voor 18u zou plaatsvinden, daar dit de eerstvolgende geboden keuze was. Inderdaad kregen we een e-mail met daarin gemeld een geschatte levertijd van 17u45. Om 18u45 had de levering nog niet plaatsgevonden, dus hebben we maar eens gebeld. Hierbij werd ons verteld dat we er eigenlijk best pas voor kiezen een levering te laten bezorgen als het echt niet anders kan. Helaas kwam dit advies voor ons te laat, en was het zelfs in strijd met de ons aangeboden geschatte levertijd. Rond 19u15 werd onze bestelling uiteindelijk geleverd: 1u30 na de geschatte levertijd. Dit kan natuurlijk niet, hé, jongens. We hebben begrip voor de drukte op zondagavond, maar dan moet de klant nog geen hopeloos foute geschatte levertijd worden gemeld. Het eten was overigens wel lekker, maar dat is in onze ervaring h

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging en eten ook prima van smaak. Blikje fris er bij besteld maar deze was op. Kreeg aanbod van geld teruggave of een halve fles coca cola. Erg netjes de oplossingen en service gericht!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld op tijd bestelling gekregen.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld voor 16.30 uur, was een Klein half uurtje later, Smaakte heerlijk en was zeker voor herhaling vatbaar

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service en heerlijk eten complimenten !!!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

2 persoons menu besteld voor 3 volwassenen. Na het eten nog 4 porties in de vriezer gedaan. Veel te veel dus, maar wel heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 16.00 uur besteld, het eten zou om 17.20 worden bezorgd. Om 18.20 was er nog geen eten. We hebben twee keer gebeld, de keuken had de chaos niet onder controle blijkbaar. We zijn toen zelf het eten gaan ophalen. Ter plekke werden we gebeld dat het eten toch was bezorgd, waarop degene in het restaurant riep: Dat kan niet! Voor de chaos en het veel te lange wachten, zouden we een tegoedbon voor dezelfde bestelling krijgen. Die ontvangen we graag alsnog! (Theo van Houten, Dries 4). Succes met het verbeteren van de service...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de bestelling voor bezorging zaterdagavond 17.59 online geplaatst. De statuspagina gaf aan dat het eten er waarschijnlijk rond 18.30 uur zou zijn. Dit werd uiteindelijk een uur later! Er werd nog wel een standaard email gestuurd om 19.00 uur dat de bestelling onderweg zou zijn, maar dit was pas om 19.25 het geval. het kan best een keer mis gaan of druk zijn, maar de volgende keer een telefoontje zou zeer gewaardeerd worden. De kinderen lagen nu wel erg laat op bed. Het eten was verder lekker en we hebben nog wel een gratis portie pisang goreng gekregen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker, krijgt veel, lekker vers, fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde half uur langer dan gemeld was, jammer maar eten was wel lekker

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De Be stelling is via internet gedaan met daarin een afhaaltijd opgenomen. Bij aankomst op exact de afgesproken prijs ging de kok pas aan de bestelling beginnen. Wachttijd was daardoor 25 minuten. Als je een tijd afspreekt houd je daar dan ook aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 1 uur later als de verwachte bezorgtijd , plus zat er heel veel nat onderin het tasje wat helemaal door de papieren verpakking was door gelekt , en zo ook de andere verpakkingen vies en nat waren Friet was echt helemaal niet lekker had ook een vreemde kleur , kinderen lusten hem zelfs niet ,die vroegen echt wat voor friet is dit ? Heel jammer de rest van het eten smaakte wel heel goed gelukkig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs als het van prinsenbeek naar Breda word bezorgd is het nog lekker warm. Alles wat ik tot nu toe heb gegeten vond ik echt lekker. Babi pangang spek is echt een aanrader. Wij kunnen met een gezin van 3 (waarvan de man voor 6 eet) er 3 dagen van eten.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was klaar toen wij het kwamen ophalen en heel lekker vers!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de mail bezorgtijd 17:50 gekregen. Om 18:20 gebeld waar het bleef. Reactie het is druk we komen er aan. Om 19:00 nog steeds geen eten. Wederom gebeld bezorgen was onderweg. 19:15 eindelijk eten. Belachelijk dst als je een tijdsafapraak krijgt je vervolgens ruim 1,5 uur later pas je eten hebt. Saus en soep Haden behoorlijk gelekt erg jammer maar kan gebeuren. Eten was lekker Wij bestellen niet meer, 1,5 uur wachten op eten met 2 kinderen pas om 19:15 aan tafel. Belachelijk

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd! Tijd tussen bestelling en bezorgen was meer dan 2 uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De online bestelling hebben wij om 18.49 uur geplaatst, hierop kwam een mail dat de bestelling om 19.10 klaar stond om af te halen. Toen ik om 19.05 aan de balie stond kreeg ik al het idee dat er niets met de bestelling was gedaan. Slechte zaak dus! Uiteindelijk was mijn bestelling om 20.00 uur klaar. Zeer, zeer slechte service! Volgende keer wordt het toch een stukje verder rijden want bij Indrapora gaan we niet meer bestellen. Eten was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede en snelle service en heel lekker natuurlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:00 besteld via website, betaald via iDEAL, voor zover helemaal naar wens. Verwachtte bezorgtijd 18:45. 18:45, geen bezorger 19:00, nog steeds geen bezorger 19:05: gebeld waar bestelling blijft: "oh sorry, ik zal de bestelling doorzetten, het is druk...". 19:25: nog eens gebeld, .... 19:38: bezorgd! (wel met gratis gebakken banaan voor het wachten..) Nasi was klef en smakeloos, sate ook smakeloos, foe young hai was wel lekker. Bij drukte wordt de internetbestelling en de bezorging blijkbaar uitgesteld... Slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en voldoende om met het hele gezin van te eten van wat we besteld hadden.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten en heel goed op tijd bezorgd,echt een aanrader.